Säkerhetspersonalens dag 14/2 2024

Säkerhetspersonalen i bevakningsbranschen har en egen dag som bland annat syftar till att:

  • Uppmärksamma deras samhällsviktiga arbete
  • Nominera årets kollega/medarbetare

Länk: https://www.bya.se/sakerhetspersonalens-dag-2024/

Under perioden 14/2 – 31/8 kan du nominera årets kollega/medarbetare här: Nominerings formulär i Forms 

 

Fler nyheter

Säkerhetspersonalens dag 14/2 2024

Säkerhetspersonalen i bevakningsbranschen har en egen dag som bland annat syftar till att: Uppmärksamma deras samhällsviktiga arbete Nominera årets kollega/medarbetare Länk: https://www.bya.se/sakerhetspersonalens-dag-2024/ Under perioden 14/2 – 31/8 kan du nominera årets kollega/medarbetare här: Nominerings formulär i Forms   

Viktigt – säkerställ att era kunder ansöker om tillstånd att använda ordningsvakter

Den nya lagen om ordningsvakter som träder ikraft den 1 januari innebär att alla ordningsvakter inte längre kommer få arbeta på så kallade 3 § LOV-områden. BYA rekommenderar medlemsföretagen att meddela berörda kunder att de omgående bör ansöka om tillstånd att använda ordningsvakter enligt den nya lagen på de platser där ordningsvakter idag tjänstgör med…Läs mer

Nytt på BYA Wiki: Totalförsvar – Bevakningsbranschen

Ämnesområdet Totalförsvar – Bevakningsbranschen finns nu tillgängligt på BYA Wiki. Bevakningsbranschens fredstida uppdrag är avgörande för att skydda samhällsviktig (eller säkerhetskänslig) verksamhet i Sverige. Vid höjd beredskap eller krig har bevakningsbranschen en stor och viktig roll i försvaret av Sverige. De uppgifter som åligger bevakningsbranschen i fredstid bedöms öka i samhället vid höjd beredskap, därtill…Läs mer