OSA i praktiken

Ohälsosam arbetsbelastning, kränkande särbehandling och psykiskt påfrestande arbetsuppgifter är några av de områden som kan påverka oss i vårt arbete och ingår i den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Men hur kan vi arbeta aktivt i vår bransch med dessa frågor?

I detta webbinarium får vi bland annat fördjupa oss i hur vi undersöker arbetsmiljön, arbetar förebyggande och sätter mål i vårt OSA-arbete.

 Föreläsare: Bodil Henrikson, Senior advisor på BYA och diplomerad BAM-handledare med en bakgrund som rektor på Säkerhetsgymnasietger kunskap och perspektiv kring dessa frågor tillsammans med andra branschrepresentanter.

Datum:
5 maj 2023

Tid:
09.30 – 11.00 (ca 1,5h)

Kostnad:
Kostnadsfri, först till kvarn

Plats:
Distans via Zoom, länk till mötet mejlas till bekräftade deltagare 2023-05-04

Målgrupp: s
kyddsombud, chefer, samt övriga med arbetsmiljöintresse.

Platser:
30 st

Ansökningsdeadline: 2
023-05-03

Anmälan görs i BYA-online, i rollen som medarbetare och därefter väljs titel ”OSA i praktiken” webbinarie.

Frågor mejlas till: webbinarie@bya.se

Fler nyheter

Nytt på BYA Wiki: Totalförsvar – Bevakningsbranschen

Ämnesområdet Totalförsvar – Bevakningsbranschen finns nu tillgängligt på BYA Wiki. Bevakningsbranschens fredstida uppdrag är avgörande för att skydda samhällsviktig (eller säkerhetskänslig) verksamhet i Sverige. Vid höjd beredskap eller krig har bevakningsbranschen en stor och viktig roll i försvaret av Sverige. De uppgifter som åligger bevakningsbranschen i fredstid bedöms öka i samhället vid höjd beredskap, därtill…Läs mer

OSA i praktiken

Ohälsosam arbetsbelastning, kränkande särbehandling och psykiskt påfrestande arbetsuppgifter är några av de områden som kan påverka oss i vårt arbete och ingår i den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Men hur kan vi arbeta aktivt i vår bransch med dessa frågor? I detta webbinarium får vi bland annat fördjupa oss i hur vi undersöker arbetsmiljön, arbetar förebyggande…Läs mer

Felutskick gällande distansutbildning!

Tyvärr har en nyhet gått fel gällande Distans väktare 22843909. Var vänlig att bortse från den. Med vänlig hälsning Kursadministrationen Bya