BYA söker kursledare till väktargrundutbildning steg 1 (VU1)


Vi söker dig som vill vara med och utbilda våra framtida väktarkollegor.


Beskrivning

Din arbetsuppgift kommer vara att genomföra den föreskrivna kurstypen VU1. Kurstypen innehåller ämnen som Yrkesorientering, Tillsyn, Egen säkerhet, Bevakningsjuridik, Inbrottslarm, Etik och Olaga diskriminering. Som kursledare hos BYA kommer du ingå i ett större team med god gemenskap och möjlighet till egen utveckling. Vi erbjuder i dagsläget våra kunder flertalet olika kurser och är bevakningsbranschens största utbildningsanordnare.


Kursledarutbildning

Du kommer att genomgå BYAs kursledarutbildning. Denna individanpassas utifrån behov, förutsättningar och förkunskaper, därav kan längden och omfattningen variera. Innan utbildningen läser du 15hp juridik, via BYA, om du inte har detta sedan tidigare. För att få påbörja utbildningen behöver du din arbetsgivares godkännande.


Kvalifikationer - Krav

Du ska vara anställd i ett auktoriserat bevakningsföretag som är anslutet till kollektivavtal

Du ska ha minst två års erfarenhet av att ha arbetat som väktare

 

Meriterande

Erfarenhet av att utbilda vuxna och/eller annan pedagogisk erfarenhet

15 högskolepoäng juridik

Pedagogisk utbildning

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning har avgörande betydelse. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och är ansvarstagande som person.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med kursdeltagare är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Du ser till individens förmåga och vad den behöver för att lyckas med utbildningen.

 

Välkommen med din ansökan senast 20 november 2020!

Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.

Mejla din ansökan med rubriken ”Kursledare 2021” till jonny.branting@bya.se

Vid frågor kontakta Jonny via mejl eller via telefon 0723-033868